More About

WHO I AM / WIE IK BEN

I am a passionate hobby photographer, spending most of my spare time photographing birds in the wild.


Ik ben een gepassioneerde hobbyfotograaf die een groot deel van mijn vrije tijd besteed aan het fotograferen van vogels in de vrije natuur.

About myself / Over mezelf:

At the age of twelve my uncle gave me a Praktica SLR Camera. I got to know the device by practicing a lot and listening to the advice of others. A photography course also helped in making better pictures. After the Praktica,

I switched to Nikon analog with devices such as the EM , FM, F401s and F801. Photographing at that time was

a hobby with ups and downs. Sometimes, I photographed a lot and then nothing at all for a long time.

In 2006, I bought a secondhand D70. Digital was quite a change and to practice I went to Geel to photograph

a loon. A new hobby was born. Photographing birds in the wild was a challenge and soon a D300 and some fast lenses were purchased. I hope you will enjoy looking at the images on my site.


Op twaalfjarige leeftijd kreeg ik van mijn oom een Praktica Reflextoestel. Ik leerde het toestel kennen door veel te oefenen en te luisteren naar de raad van anderen. Een cursus fotografie hielp ook bij het maken van betere foto's. Na de Praktica werd er overgeschakeld op Nikon Analoog met toestellen als de EM, FM, F401s en F801. Het fotograferen was in die tijd een hobby met ups en downs. Ik fotografeerde soms heel veel, maar soms ook een lange tijd helemaal niets.

In 2006 kocht ik een occasie D70. Het digitale was een hele verandering en om te oefenen trok ik naar Geel om een ijsduiker te fotograferen. Een nieuwe hobby was geboren. Het fotograferen van vogels in de vrije natuur werd een uitdaging en al snel werden een D300 en enkele lichtsterke lenzen gekocht. Ik hoop dat je de beelden op mijn site mooi vindt.